}

Bemutatkozás

A D and T Hungary Kft. 2012-ben alakult vállalkozás, mely a klíma és háztartási gép piacon áll partnerei rendelkezésére. Cégünk alapítói több évtizedes szakmai tudással rendelkeznek a karbantartás, és kivitelezés területén.

Vállalkozásunk a kivitelezések mellett jelentős nagykereskedelmi forgalmat bonyolít, melyet stabil raktárkészletünk, gyors logisztikánk tesz lehetővé megrendelőink, partnereink legnagyobb elégedettségére!

Az általunk forgalmazott készülékek közt a lakosságitól az ipari klímaberendezésekig, a ventilátorok és különböző szellőzés technikai készülék mellett megtalálhatók a páramentesítők, beépíthető konyhai gépek, páraelszívók, mosogató tálcák, csaptelepek.

Ezt a szélesebb termék skálát felhasználva lehetővé vált, hogy vásárlóinkat a tervezéstől a beépítésig kiszolgáljuk.

Munkatársaink folyamatosan fejlődő szakmai tudással rendelkeznek az értékesítés, és a különböző általunk forgalmazott termékek ismeretei területén, így teremtve meg a hátteret ügyfeleink magas szintű, személyre szabott hatékony kiszolgálására! Partnereinknek folyamatosan szervezünk különböző szintű oktatásokat, tréningeket, hogy a piacon, és kínálatukban frissen megjelenő gépeket, berendezéseket megismerjék, és megfelelő információt kapjanak szerelésükkel, beüzemelésükkel kapcsolatban!

Kedvező árképzésünknek köszönhetően, cégünket folyamatos fejlődés jellemzi, melyet a mai napig tartani tudunk.

Reméljük, hogy Önt, és vállalkozását is mihamarabb az elégedett kivitelező, viszonteladó partnereink közt köszönthetjük!

Üdvözlettel:

D and T Hungary Kft. Csapata

UA-19034023-9